GO DREAM - FLYV I LUFTBALLON (Fysisk Gaveæske)
search
  • GO DREAM - FLYV I LUFTBALLON (Fysisk Gaveæske)

GO DREAM - FLYV I LUFTBALLON (Fysisk Gaveæske)

2.195,00 kr.
Inkl. moms
2195
Levering indenfor 1-2 dage

For 1 person

Flyvetur i en luftballon med efterfølgende bobler.

Hos Dream Balloon - Flyvninger fra Sjælland, Jylland & Fyn

Antal
På lager

At flyve i en varmluftballon er en anderledes og uforglemmelig oplevelse. Det er fascinerende, sjovt og noget helt andet end at flyve i et fly eller helikopter.

Din tur i luftballonen foregår i op til 500 meters højde, og du vil nyde hvert sekund af den 1 time lange flyvetur, når ballonen fra opstigningspunktet til landing glider lydløst hen over det smukke danske landskab.

Din oplevelse starter ca. 2-4 timer før solnedgang. En kyndig ballonskipper inddrager dig i hele processen – du og resten af gruppen vil bl.a. hjælpe med til at forberede turen og fylde varmluft i ballonen. Efter at forberedelserne er på plads, vil du stige til vejrs i et behageligt tempo, hvor du i ro og mag får mulighed for at nyde den fascinerende udsigt og den friske luft. Flyveturen inkluderer et glas bobler efter landing.

På Sjælland foregår ballonflyvningen fra Midtsjælland - det præcise sted afgøres af vindretningen - og du vil i klart vejr kunne skue over hele Sjælland, København, Øresundsbroen og Storebæltsbroen.

I Jylland starter ballonflyvningen fra området omkring Silkeborg samt ved Ry, hvor udsigten til Himmelbjerget, Silkeborgsøerne og store dele af Midtjylland vil give dig oplevelser for livet.

Giv en ballonflyvning som bryllupsgave, fødselsdagsgave eller gave til din kæreste.

GO DREAM
4 Varer

Specifikke referencer

EAN-13
5711434045448
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.