Krympeplast, 20x30 cm, tykkelse 0,3 mm, blank transparent, 10 ark/ 1 pk.
search
  • Krympeplast, 20x30 cm, tykkelse 0,3 mm, blank transparent, 10 ark/ 1 pk.

Krympeplast, 20x30 cm, tykkelse 0,3 mm, blank transparent, 10 ark/ 1 pk.

79,00 kr.
Inkl. moms
79
Levering indenfor 1-2 dage
Antal
På lager

Krystalklar krympeplast med blank overflade på begge sider, som du kan dekorere og lave til motiver.

Sådan gør du : Fjern beskyttelsesfilmen på krympepladen Farvelæg med en tusch, der er beregnet til blanke overflader. Fx Plus Color tusch, Uni Posca tusch eller tusch beregnet til glas- og porcelæn Tegn evt. op efter din egen skabelon. Læg skabelonen under krympepladen, og lad tørre Klip ud, og lav hul til evt. vedhæng (største pibehul i en hultang) Sæt i en forvarmet alm. ovn (ikke varmluft eller damp) ved 170 grader C på bagepapir i få sekunder. Hold øje ved ovnlågen. Først krøller krympepladen sig sammen og retter sig ud igen Tag det krympede motiv ud af ovnen, og lad det afkøle. Hvis det ikke har rettet sig helt ud, kan du kort lægge en bog ovenpå, så det får et let pres og bliver helt plan.

Det er supersjovt for både børn og voksne at følge med i den spændende krympeproces i ovnen – og de færdige figurer kan du bruge i et hav af kreative projekter:.
 

  • Lav figurer til nøgleringe
  • Lav figurer, som kan hænge på din taske
  • Lav vedhæng til halskæder eller øreringe
  • Lav en drømmefanger med krympeplastfigurer

.

Krympeplast er et sikker hit hos børn. Så hvis du mangler en aktivitet, som kan samle hele familien til lidt krea-hygge, er du landet det helt rigtige sted. Børnene kan tegne på krympeplasten ud fra fri fantasi, og skabe de figurer og motiver de selv ønsker. Men skal det være ekstra nemt, kan I også prøve vores krympeplast med fortrykte motiver. De er lige til at farve og krympe – og du kan både finde dem med enhjørninger, pirater eller vilde dyr på. De færdige, små kunstværker kan bagefter være hjemmelavede gaver til dine kære

Antal: 10 ark (20x30 cm)

tykkelse: 0,3mm

Farve: blank transparent

Alder: fra 3 år

 

79095
2 Varer

Specifikke referencer

EAN-13
5707167462225
Ny
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.