Xtorm - XW402 Wireless charger with Magnetisk Click System - Duo
search
  • Xtorm - XW402 Wireless charger with Magnetisk Click System - Duo

Xtorm - XW402 Wireless charger with Magnetisk Click System - Duo

389,00 kr.
Inkl. moms
389
Levering indenfor 1-2 dage
Antal
På lager

Funktioner

  • 2x trådløse hurtigopladningspuder
  • Magnetisk kliksystem
  • Inkl. 1,5m PD kabel

Om den trådløse oplader med Magnetic Click System Duo

Denne Xtorm Wireless Charger Duo er den perfekte måde at nemt oplade din smartphone med hastigheder på op til 15W! Det magnetiske stik betyder, at du nemt kan oprette en dobbeltoplader eller bruge dem som to enkeltopladere. Opladeren har et unikt Xtorm-design, der vil se godt ud på ethvert skrivebord eller natbord.

Nemheden ved at oplade trådløst
Opladningskabler ser ofte rodet ud, eller de ender med at forsvinde bag møbler, lige når du har brug for dem. Denne trådløse oplader gør det super nemt at oplade din smartphone - placer blot din smartphone ovenpå, og opladningen starter automatisk.

Magnetisk Duo
Takket være det innovative indbyggede magnetiske kliksystem kan du vælge, om du vil bruge opladerne som en dobbelt trådløs oplader, eller rettere som to enkelte. Til dobbeltladeren skal du kun bruge ét ladekabel! Vil du hellere bruge opladerne separat? Ingen bekymringer, der medfølger to kabler, så du kan bestemme, hvordan du vil bruge dem.

Trådløs hurtigopladning
Denne trådløse oplader er designet til sikker hurtigopladning af din smartphone med hastigheder på op til 15W, hvilket gør den perfekt ikke kun til opladning natten over, men også til hurtig genopladning i løbet af dagen.

Ingen irriterende LED-lys
Denne trådløse oplader er designet uden irriterende LED-lys, der ikke kan slukkes, hvilket er særligt irriterende, hvis du vil placere det på dit natbord.
I stedet har denne oplader en markant LED-lysring hele vejen rundt om bunden, som kun lyser kortvarigt for at indikere, hvornår den begynder at oplade. Efter et par sekunder forsvinder den langsomt og forbliver slukket for at sikre, at du ikke har et irriterende skarpt LED-lys siddende eller dit natbord eller skrivebord.  

Kompatibel med alle smartphones
Den trådløse oplader er udviklet til at være kompatibel med alle Qi-aktiverede smartphones – Android-enheder såvel som Apple iPhones.

Udviklet med passion
Hos Xtorm mener vi, at du skal få glæde og energi af at bruge vores produkter, og derfor lægger vi ekstra omhu og opmærksomhed i designet og brugervenligheden af ​​vores produkt. 

Giver #MereEnergi
Denne trådløse oplader har et ikonisk geometrisk design med en mat soft touch finish, designet til at se og føles fantastisk. Resultatet er en oplader, der skiller sig ud fra mængden, og som er en sand fornøjelse at bruge hver dag - hvilket giver dig og dine enheder mere energi.

 

EAN 8718182275957
Dimensioner 16 x 8 x 0,8 cm
Input 20W USB-C PD
Produktion 2x 15W trådløs opladning
Vægt 100 gram
Inklusive USB-C PD 1.5 kabel
Xtorm
XW402
3 Varer

Specifikke referencer

EAN-13
8718182275964
Ny
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.