Plus Plus BIG, Neon farvemix - 100 brikker
search
  • Plus Plus BIG, Neon farvemix - 100 brikker

Plus Plus BIG, Neon farvemix - 100 brikker

199,95 kr.
Inkl. moms
199.95
Levering indenfor 1-2 dage
Antal
På lager

Æsken er fyldt med en eksplosion af lysende farver, der straks fanger øjet og spreder en magisk stemning. Børn kan kombinere de neonfarvede BIG på utallige måder og skabe deres egne unikke kunstværker. Fra strålende pink til skinnende gul, elektrisk blå og meget mere - denne verden af farver vil inspirere deres fantasi til at flyve frit!

I en verden af farver er der ingen grænser for, hvad der kan skabes. Børn kan designe og bygge alt, hvad deres fantasi kan komme på - fra farverige dyr og sjove figurer til futuristiske køretøjer og fantasifulde landskaber. Æsken er en invitation til at udforske og skabe i en verden af levende farver.

BIG er ikke kun sjove at lege med, de hjælper også med at udvikle børnenes finmotorik og rumlige tankegang. Gennem legen får de mulighed for at styrke deres kreative og problemløsningskompetencer, samtidig med at de udforsker og lærer om farver.

Tag med på en spændende rejse ind i farvernes verden! Giv børn en legende oplevelse, hvor de kan skabe en overflod af farverige mesterværker og udforske en verden af kreativitet og glæde. Med 100 neonfarvede BIG kan de åbne døren til en verden fyldt med farveeksplosioner og sjov, der vil bringe smil og begejstring til hver eneste legestund.

- At lege med Plus-Plus kombinerer leg og læring og udvikler børns kreativitet

- Fri for hormonforstyrrende stoffer

- Plus-Plus er nemme at rengøre og kan vaskes i vaske-eller opvaskemaskinen

Alder: BIG er særligt udviklet til de mindste børn og er godkendt fra 0+ år

 

3411
1 Enhed

Specifikke referencer

EAN-13
5710409201063
Ny
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.