Plus Plus, Basis farvemix - 600 brikker
search
  • Plus Plus, Basis farvemix - 600 brikker

Plus Plus, Basis farvemix - 600 brikker

199,95 kr.
Inkl. moms
199.95
Levering indenfor 1-2 dage
Antal
På lager

Med hele 600 stk. Plus-Plus er der ingen grænser for, hvad du kan skabe. Byg fantastiske figurer, fortryllende landskaber og enestående konstruktioner. Plus-Plus er det ultimative værktøj til at udtrykke din legesyge side og skabe farverige mesterværker.

Dyk ned i en legende verden, hvor farverne bliver til sjove skabninger, spændende bygninger og magiske eventyr. Vores 600 stk. æske er perfekt til både børn og voksne, der ønsker at udforske en verden af farver og leg.

Plus-Plus er ideelt til at introducere børn til grundlæggende matematikprincipper som tal, former og farver på en sjov og interaktiv måde. Lad læring og leg smelte sammen, mens du bygger og udforsker med Plus-Plus.

Æsken indeholder 600 stk. farverige Plus-Plus, der vil bringe en eksplosion af farver ind i dine kreative projekter. Produktet er kompatibelt med andre produkter fra Plus-Plus-serien, så du kan udvide din farverige leg endnu mere!

Gå ikke glip af chancen for at skabe et farverigt eventyr. Lad legen og farverne blomstre, og oplev en verden af sjov og kreativitet!

 

- At lege med Plus-Plus kombinerer leg og læring og udvikler børns kreativitet

- Fri for hormonforstyrrende stoffer

- Plus-Plus er nemme at rengøre og kan vaskes i vaske-eller opvaskemaskinen

Anbefalet alder: fra 5 år

OBS: Små dele - ikke egnet til børn under 3 år

3310
6 Varer

Specifikke referencer

EAN-13
5710409100038
Ny
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.