Plus Plus, Learn to Build - Selvlysende - 500 Brikker
search
  • Plus Plus, Learn to Build - Selvlysende - 500 Brikker

Plus Plus, Learn to Build - Selvlysende - 500 Brikker

249,95 kr.
Inkl. moms
249.95
Levering indenfor 1-2 dage
Antal
På lager

Med Learn to Build Selvlysende kan børn skabe fantastiske kreationer og spøgelser, der lyser op i mørket. Lad fantasien løbe frit, og kombinerer de forskellige farver for at bygge skræmmende og sjove spøgelser. Dette sæt er især populært når vi rammer de mørke vinter- og efterårsmåneder, hvor halloween og mørket rammer os. Se hvordan dine kreationer lyser op og spreder en hyggelig stemning i hjemmet og til legen. 

Byggepladerne giver en solid base for de selvlysende kreationer og gør det nemt at udstille dem, når de er færdigbygget. Lad børn skabe deres egen spøgelsesfyldte verden, hvor de kan lade deres kreationer skinne i mørket og skabe en fortryllende atmosfære.

Learn to Build Selvlysende er ikke bare sjov og leg, men også en fantastisk måde at styrke børns kreative tænkning, finmotorik og fantasi. Lad dem udforske og opdage den magiske verden af selvlysende byggeri!

Gå ikke glip af denne chance for at opleve sjov og magi! Køb Learn to Build Glow in the Dark i dag, og se dine børns kreationer skinne i mørket. Lad legen begynde!

- At lege med Plus-Plus kombinerer leg og læring og udvikler børns kreativitet

- Fri for hormonforstyrrende stoffer

- Plus-Plus er nemme at rengøre og kan vaskes i vaske-eller opvaskemaskinen

Anbefalet alder: fra 5 år

OBS: Små dele - ikke egnet til børn under 3 år

3928

Specifikke referencer

EAN-13
5710409107419
Ny
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.