Tangent Elio Mono Internet Radio - Sort
search
  • Tangent Elio Mono Internet Radio - Sort

Tangent Elio Mono Internet Radio - Sort

1.449,00 kr.
Inkl. moms
1449
Levering indenfor 1-2 dage
Antal
På lager

Højkvalitets lyd fra enhver kilde
Tangents nye Elio Mono kompakte alt-i-et-system kombinerer alle mulige musikkilder med et lydkvalitetsniveau, der ikke svarer til dens størrelse. Dette opnås ved, at to frontvendte full range højttalerdrevsenheder skyder gennem to generøse basporte på bagpanelet. Disse producerer dyb og præcis bas for at sikre en imponerende allround-ydeevne, selv i store rum. Yderligere lydforbedring er også mulig fra et antal equalizer-forudindstillinger for at skræddersy den lyd, der bedst passer til den foretrukne musikgenre.

Internet, DAB + eller FM-radio
Elio Mono tilfredsstiller alle radiolyttere ved at tilbyde FM-, DAB / DAB + -platforme ud over muligheden for at få adgang til mange tusinde radiostationer rundt om i verden takket være sin internetradiofunktion via en Wi-Fi-forbindelse.

Spotify, DLNA, Bluetooth og mere
Elio Mono kan prale af adskillige trådløse teknologier til at få adgang til musik, herunder Spotify-forbindelse, Bluetooth til tilslutning fra en smartphone eller tablet og Wi-Fi til adgang til musik fra servere eller computere på et netværk via DLNA / UPnP-formater.

Let og praktisk at bruge
Det store farvedisplay på frontpanelet giver tydelig information om det aktuelle musikspor, der afspilles og betjener systemet. En fjernbetjening leveres også til praktisk fuld betjening af de mange funktioner og musikkilder, eller du kan styre direkte fra smartphones og tablets ved hjælp af den tilsvarende app, hvor du nemt kan opsætte forudindstillinger, skifte kilder, radiostationer og meget mere.

• FM / DAB / DAB +
• Internetradio
• USB-lyd
• App
• Spotify Connect
• Bluetooth

Tangent
23092
1 Enhed

Specifikke referencer

EAN-13
5703959230928
Ny
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.